O NOUĂ DESTINAȚIE ÎNSORITĂ DIN CRAIOVA WIZZ: TEL AVIV * Compania WizzAir aloca bazei de la Craiova a doua aeronava si incepere operarea a cinci rute noi * Lista completa a zborurilor de pe Aeroportul International Craiova * 12 Ianuarie: Interviu Wizz Air la Craiova * Pentru copiii de la DGASPC Dolj, Mos Nicolae vine cu Ryanair * Wizzair angajeaza - Insotitor de zbor pentru Baza Craiova * Ryanair a deschis oficial calendarul de iarnă 2016 la Craiova * A DOUA AERONAVĂ A320 A COMPANIEI WIZZ AIR ALOCATĂ BAZEI DIN CRAIOVA ŞI TREI NOI RUTE ÎNCEPÂND DIN MARTIE 2017 * Noi rute Wizz Air din Craiova: Paris si Venetia, din martie 2017 * Craiova – Valencia cu Ryanair, din 3 noiembrie 2016

Informatii importante pentru pasagerii zborurilor WizzAir din perioada 25 oct – 09 nov 2015

Wizz Air a anuntat astazi că va întârzia reluarea planificată a operațiunilor de Aeroportul Internațional Craiova ( CRA ) până la 10 noiembrie. Wizz Air va opera cursele ca programate pentru Craiova în această perioadă de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București ( OTP ) .

Wizz Air va asigura transportul cu autocarul gratuit de la Craiova la aeroportul din București pentru pasageri zborurilor afectate ( click aici pentru a vedea programul ), sau pasagerii pot călători pe cont propriu.

Pasagerii Wizz Air afectati de această întarziere pot alege, de asemenea reprogramarea zborurilor până pe 30 noiembrie, WIZZ credit sau o rambursare a banilor. Pasagerii sunt contactaţi individual pentru a fi informaţi cu privire la schimbarea programului și opțiunile de călătorie oferite.