Birmingham

Birmingham este al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie, iar locația sa în West Midlands face ca acesta să fie un loc minunat pentru a începe explorarea frumosului Cotswolds și Malvern Hills zone - în special prin canal. Canalele din Birmingham au fost un produs secundar al Revoluției Industriale care a văzut boom-ul orașului, iar astăzi această rețea extensivă de canale (orașul are mai multe canale decât Veneția) este folosită în cea mai mare parte pentru navigația cu agrement.
Muzeul și galeria de artă Birmingham
Muzeul și galeria de artă din Birmingham, deschis în 1885, este considerat unul dintre cele mai frumoase muzee din afara Londrei. Comorile sale de artă includ o colecție de pictori prerafaheliți, precum și opere de artă din secolele XVII-XIX și sculpturi ale Rodin și James Tower. Există, de asemenea, ecrane interesante legate de istoria orașului, inclusiv descoperiri arheologice din epoca de piatră, impresionant Pinto Collection, cu jucăriile sale de 6.000 de jucării și alte articole din lemn.
Thinktank, Muzeul de Științe din Birmingham
Familiile care călătoresc cu tinerii cercetători tineri nu vor să-și piardă Thinktank, Muzeul de Științe din Birmingham. Acest muzeu premiat include un număr mare de exponate fascinante legate de știință, multe dintre ele fiind interactive și interactive. Caracteristicile importante includ o colecție impresionantă de mașini cu aburi, de la locomotive la tractoare, precum și de mașini industriale, multe legate de rolul important al Birminghamului ca centru industrial de-a lungul secolelor.
Centrul național de viață SEA, Birmingham
Una dintre atracțiile turistice cele mai vizitate din Birmingham, Centrul Național SEA LIFE Center găzduiește o impresionantă expoziție de peste 60 de expuneri legate de viața marină. Mândria locului se îndreaptă către rezervorul masiv de ocean de un milion de litri al acvariului, cu un tunel subacvatic unic, care permite vizitatorilor o viziune neîntreruptă asupra diversității vieții marine aflate pe afișaj, incluzând totul, de la rechinii la țestoase uriașe.
Catedrala St Philip, Birmingham
Construită în 1715, Catedrala Sf. Filipi (cea de-a treia cea mai mică din Anglia) a început viața ca biserică parohială și a fost ridicată la starea actuală în 1905. Catedrala a fost eviscerată în timpul unui atac cu bombă din 1940, dar previziunea a văzut faimoasele ferestre vitrate de Burne-Jones (1884) scos cu câteva săptămâni înainte.
Explore Tour

Most Popular Tours

Join to us

Not a Member Yet?

Join us! Our members can access savings of up to 50% and earn Trip Coins while booking.
EnglishRomanian