Cele mai frumoase cereri in casatorie care au avut loc in incinta unui aeroport

Un eveniment deosebit a avut loc in data de 6 septembrie 2009 cand un tanar de origine asiatica si-a surprins iubita la aeroport cu o cerere cel putin impresionanta. Acesta a fost ajutat de prieteni sa realizeze un decor aparte cu ajutorul unor desene grafice ce infatisau amintiri din viata cuplului. Apoi, viitorul mire i-a oferit jumatatii sale un buchet imens de flori si i-a adresat frumoasa cerere, la care a primit raspunsul dorit.

In 2011, pe Aeroportul din Toronto, a avut loc un alt eveniment special, atunci cand David a cerut-o in casatorie pe iubita sa Alison cu care avea o relatie de 4 ani. Datorita faptului ca cei 2 traiau in orase diferite, acestia profitau din plin de momentele petrecute impreuna.

Unul din cele mai frumoase momente din viata cuplului a avut loc in data de 4 septembrie, cand Alison a venit in Ontario cu intentia de a-l vizita pe David si pe familia acestuia, Alison avand insa atunci parte de surpriza vietii sale.

David a intampinat-o pe prietena sa la aeroport cu un scurt recital, interpretandu-i o melodie de Katy Perry, dupa care a cerut-o in casatorie in fata familiei si prietenilor apropiati, care fusesera chemati sa participe la eveniment. Intregul moment a fost filmat de David care s-a asigurat ca in acest fel cea mai frumoasa zi din viata lor va ramane imortalizata pentru eternitate.

In martie 2013, a avut loc o alta cerere pe cat de neobisnuita pe atat de frumoasa, tinand cont ca cererea a fost facuta de partenera de viata, Brittany,pentru viitorul ei sot, Austin Spitler.Acesta a avut onoarea pe care o au putini barbati, de a primii o frumoasa declaratie de dragoste in fata sutelor de oameni care se aflau in aeroport in acel moment. Cei 2 tineri nu se mai vazusera de 2 ani de zile, iubita lui Austin hotarandu-se sa ii faca acestuia o surpriza de proportii pe Aeroportul din Oklahoma. Aceasta i-a organizat un dans la care au participat rudele si prietenii familiei, reprezentatia incheindu-se cu o frumoasa cerere care a venit din partea lui Brittany.

O alta cerere speciala facuta tot in incinta unui aeroport a avut loc in data de 31 august 2013 atunci cand Sergentul Eric Parker, a revenit acasa, dupa o perioada de 11 luni in care a stat departe de iubita lui. Desi distanta a fost greu de suportat, Eric a avut in acest fel si un ragaz pentru a pregatii un adevarat scenariu pentru ceea ce urma a fi cel mai frumos moment al vietii lor. Eric a fost ajutat si de colegii sai, care l-au insotit avand sarcina ca fiecare din ei sa tina un cuvant si anume: ”Will””you”(tu) “Marry”(te casatoresti) “Me” (cu mine) ?

Surpriza a avut rezultatul dorit, frumosul cuplu programandu-si nunta pentru primavara anului urmator.

Una dintre cele mai frumoase cereri in casatorie care a avut loc in incinta unui aeroport din Romania, a fost surprins in ianuarie 2014 pe Aeroportul Chisinau.

Cererea a fost facuta de Ruslan, care a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Larisa, cu care se stia de zece ani si cu care incepuse o relatie de un an de zile.

Larisa tocmai se intorcea in Moldova din Italia si nu avea nici o banuiala de surpriza pusa la cale de iubitul ei.

Ruslan s-a decis sa faca acum marele pas asfel incat i-a cumparat iubitei sale un buchet imens de flori, a confectionat o inima pe care scria : “Imi astept iubita” cu care a intampinat-o pe Larisa, avand deasemenea pregatita o sticla de sampanie pe care a deschis-o in momentul in care a primit raspunsul mult asteptat.

http://blog.asiantown.net/-/1388/asian-boy-romantic-wedding-proposal-at-airport

http://www.protv.ro/stiri/cerere-neobisnuita-in-casatorie-cum-a-reactionat-un-barbat-cand-a-vazut-ca-iubita-i-a-facut-un-flash-mob.html