Craiova – Valencia cu Ryanair, din 3 noiembrie 2016

Ryanair a anunțat astăzi o nouă rută din Craiova către/din Valencia începând cu 3 noiembrie 2016. Zborurile vor fi operate in fiecare joi si duminica.

Noua ruta va aduce peste 33,000 de clienți pe an pe aeroportul Craiova, al 3-lea aeroport Ryanair din România. Ryanair sărbătorește lansarea noii sale rute din Craiova către Valencia prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț promoțional, începând de la 24.99 EUR, pentru călătorii în noiembrie. Aceste locuri promoționale pot fi rezervate direct de pe www.ryanair.com până cel tarziu la miezul nopții, miercuri, 24 februarie 2016.

“Am discutat cu multe aeroporturi din România, dar Craiova este cel mai bun pentru moment. Credem cu adevărat în zonă, în potențialul de creștere și potențialul pentru zboruri”, a declarat Aiovean Brennan, development manager Ryanair.

Mi-am dorit întotdeauna Ryanair în Craiova. După cum vedeți investițiile Consiliului Județean, în general investițiile într-un aeroport aduc trafic, iar acum suntem în situația de a avea ce oferi unui operator de talia Ryanair și cred că, ca să parafrazez un film clasic, este începutul unei lungi prietenii”, a spus Mircea Dumitru, directorul Aeroportului din Craiova.