A fost semnat contractul de achiziţie publică ”Elaborare PT, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru reabilitarea infrastructurii de mişcare a Aeroportului Craiova”

La data de 10 iunie 2015, Regia Autonomă Aeroportul Craiova a semnat Contractul de achiziţie publică ”Elaborare PT, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru reabilitarea infrastructurii de mişcare a Aeroportului Craiova” pentru proiectul „Reabilitarea infrastructurii de mişcare a Aeroportului Craiova”, cu AZVI SA, în calitate de Antreprenor.

În cadrul proiectului se vor executa lucrări de reparaţii la structura de beton pentru toată infrastructura de mişcare, se va aplica un covor de mixturi asfaltice pe pista de aterizare – decolare, se va lărgi calea de rulare la 25 metri şi se va mări platforma de îmbarcare – debarcare de la 2 locuri la 8 locuri de parcare pentru aeronave de tip C.  De asemenea, se va construi un post de transformare, se va realiza o instalaţie de balizaj CAT II şi un sistem de canalizare nou. Valoarea totală a contractului semnat în urma procedurii de licitație deschisă este de 50.627.052,47 lei, la care se adaugă 12.150.492,59 lei TVA.

Activitatea aferentă Contractului semnat constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de mişcare a Aeroportului Craiova. Proiectul este selectat în cadrul Programului Operațional Sectorial Transport 2007- 2013 şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Comunicat de presa varianta pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>