COMUNICAT – Prestige Tours Internațional lansează charter către Antalya de pe Aeroportul International Craiova

Continuand traiectoria de dezvoltare prin deschiderea de noi porti de calatorie pentru turistii romani, dupa Suceava (2016) si Arad (2017), agenția de turism Prestige Tours Internațional, lansează pentru vara anului 2018 zborul direct, charter, cu destinatia Antalya, de pe Aeroportul Internațional Craiova.

Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLASGLOBAL, începând cu 1 iunie și va dura până pe 14 septembrie 2018, avand o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de vineri.

Prețul pentru pachetele turistice către Antalya începe de la 297 euro/persoană, cu toate serviciile si taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopți cazare și masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală si Storno precum și asistență turistică în limba română.

„Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice pe destinația Antalya, cu plecare din zona de sud-vest a țării. Ca urmare, am conceput pentru 2018, pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire, Aeroportul International Craiova.

Astfel, o vacanță în Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cât o vacanță cu autocarul în Grecia sau Bulgaria, însă cu servicii net superioare.

Mai mult, vom oferi posibilitatea de a opta pentru rezervări la zbor în clasa business precum și pentru servicii VIP la sol deservind clienții hotelurilor Deluxe. Venim astfel în întâmpinarea tuturor exigențelor turiștilor noștri”, spune Elena Anghel, Director General Prestige Tours.

Zborul va fi operat în fiecare zi de vineri, începând cu 1 iunie, cu o aeronavă AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor turiștii vor avea la dispoziție catering inclus. Toți cei care își vor achiziționa pachete turistice în perioada decembrie 2017-martie 2018, vor beneficia de preturi extrem de avantajoase.

„Am ales ca zborul să fie operat în fiecare zi de vineri pentru că, nu-i așa, vacanțele încep cu mare bucurie în prima zi de week-end”, spune Elena Anghel.

Pachetele turistice cu avion cursa charter către Antalya vor fi disponibile intoate agențiile de turism partenere din țară, cu precădere desigur in judetele: Dolj, Olt, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti si Caras-Severin

In plus, vor fi asigurate transferuri oferite gratuit de catre Prestige Tours International, din localitatile Bals, Pitesti, Rm. Valcea, Slatina, Tg. Jiu, Turnu Severin catre aeroportul din Craiova, pentru a veni in intampinarea familiilor si turistilor doritori a calatorii spre Antalya, cat mai confortabil.

Prestige Tours Internațional, este unul dintre cei maimari turoperatori din România.

Compania promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, peinovatie, siguranță și satisfactia clienților.

Cu peste 27 de ani de experiență în turism și o reputație impecabilă, Prestige Tours păstrează standard înalte de calitate prin dăruire și creativitate, validate nu doar de piața românească, dar și de cea internationala.

Comunicat de presa – PTI – Craiova – ANTALYA