Ryanair a deschis oficial calendarul de iarnă 2016 la Craiova

20161103_195921Ryanair a deschis astăzi 3 noiembrie, oficial, calendarul de iarnă 2016 la Craiova, prin lansarea noii rute către Valencia, ce va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale și care va aduce peste 30,000 de clienți p.a. și va susține 20* locuri de muncă la Aeroportul Craiova.

Ryanair a sărbătorit noua rută Craiova – Valencia prin punerea la vânzare a locurilor, la preț promoțional, începând de la doar 9.99€ pentru călătorii în decembrie și ianuarie. Aceste locuri promoționale pot fi rezervate până la miezul nopții, sâmbătă (5 noiembrie).

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru România, Ryanair, a declarat:DSC_0254

“Sezonul de iarnă este aici și suntem încântați să lansăm, oficial, această nouă rută din Craiova către Valencia, ce va aduce peste 30,000 de clienți p.a. și va susține 20* locuri de muncă la Aeroportul Craiova.   Serviciul nostru, operat cu o frecvență de două zboruri săptămânale, este alegerea ideală pentru călătorii business și de agrement și suntem nerăbdători să anunțăm noi rute, creșteri ale traficului și a locurilor de muncă, la Aeroportul Craiova, în următoarele luni și ani.
Pentru a sărbători noua noastră rută din Craiova, scoatem la vânzare locuri promoționale, începând de la doar 9.99€, și care pot fi rezervate până sâmbătă (5 noiembrie) pentru călătorii în decembrie și ianuarie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

.

*Studiile ACI confirmă că până la 750 de locuri de muncă asociate activităților aeroportului sunt susținute de 1m de pasageri