Lansarea zborurilor estivale directe de pe Aeroportul International Craiova catre Antalya (Turcia)

Lansarea zborurilor estivale directe de pe Aeroportul International Craiova catre Antalya (Turcia)

Astazi, 31.05.2018, Aeroportul International Craiova impreuna cu agentia de turism Prestige Tours International, incepe operarea in premiera pentru aceasta vara, a zborului direct catre Antalya.
Noua destinatie este pusa la dispozitie de agentia Prestige Tours powered by Calypso Tour, parte a Holdingului Caly din Turcia,
Aria de captare a aeroportului, precum si investitiile semnificative realizate in ultima perioada, au facut ca reprezentantii operatorului de turism sa se declare foarte multumiti de conditiile de pe aeroport si de perspectivele pe care le prezinta o cursa directa catre una dintre cele mai importante destinatii turistice din Turcia, Antalya.
Zborul va fi operat cu o aeronava Airbus A321, cu 216 locuri, inregistrata sub pavilionul companiei Atlas Global, incepand cu 31.05.2018 si va dura pana pe 20 septembrie 2018, cu o frecventa saptamanala si plecari in fiecare zi de joi.
Gradul de ocupare pentru primul zbor este de 99.9%, in timp ce gradul de ocupare pentru intreg sezonul este deja de 72%.